Wim V.

"Naarmate ik ouder word, merkte ik dat het steeds zwaarder werd om de opvangzak in de kruiwagen te deponeren.

Nu ik met de GTS600 werk kan ik de kruiwagen er gewoon onder zetten en hij spuit vanzelf vol of ik zet hem naast de bomensingel en spuit de snippers tussen de bomen.

Ik ben een zeer tevreden gebruiker!”

Anonymous

"De houtversnipperaar is gearriveerd, ik heb hem klaar gemaakt en al aan het werk gezet.

Ik moet zeggen dat ik tevreden ben met de kwaliteit van de machine. Ik was eerlijk gezegd een beetje nerveus om het te bestellen, omdat de markt een breed scala aan Chinese gadgets aanbiedt die niet allemaal de kwaliteit hebben van de machinebouw. Ik hoopte dat deze machine werd gemaakt met de hoogste kwaliteitsnormen en ik werd zeker niet teleurgesteld.

Ondanks het land van fabricage is de machineconstructie, en zijn de componenten in deze machine heel netjes uitgevoerd. Hoewel ik voor mijn werk met verschillende metaalmachines werk, zou ik het zelf niet beter gedaan kunnen hebben!

De machine is ook krachtig genoeg en werkt snel. Hoewel het een vrij grote investering was, denk ik dus dat het apparaat zelf vanzelf terugbetaalt!"

@realArborist

"Ik gebruik de GTS1300 van GTM Professional nu 5 jaar en heb er nooit problemen mee gehad. Prijs-kwaliteitsverhouding is gewoon top, de machine zit goed in elkaar.

Het grootste pluspunt vind ik het formaat. Ik kan de machine gewoon meenemen in mijn bus en met rijplaten kan dit zelfs in je eentje. Dat is ideaal als zelfstandige."