Garantie

Voordat de houtversnipperaars onze fabriek verlaten, ondergaat iedere machine afzonderlijk een uitgebreide kwaliteitscontrole. Het garantiecertificaat is aan de machine bevestigd en voorzien van een uniek nummer.

Wij doen er alles aan om te voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Mochten er ondanks de kwaliteitscontrole toch nog gebreken optreden in het materiaal of de constructie, dan komt de machine in aanmerking voor garantie.

Voor professioneel gebruik hanteren wij een garantietermijn van 6 maanden en voor particulier gebruik een termijn van 2 jaar. Transportschade, schade door onoordeelkundig gebruik en slijtageonderdelen zijn uitgesloten. Garantie wordt afgehandeld volgens de Europese Richtlijn 1999/44/EG.

Waarom GTM Professional

De houtversnipperaars van GTM Professional blinken uit in prijs-kwaliteitverhouding. Het gehele productieproces is in eigen beheer, van ontwikkeling tot productie. Hierdoor hebben wij de volledige controle over de kwaliteit van onze machines, houden we de lijnen kort en de prijzen laag.

Ons familiebedrijf kent een grote passie voor groenonderhoud en heeft de afgelopen 100 jaar veel ervaring en kennis opgedaan in deze sector. Dankzij de continue innovatie in ons Research & Development Centre worden de machines ontwikkeld volgens de laatste technieken en veiligheidsnormen. Wij stellen onze houtversnipperaars zwaar op de proef en testen de machines door en door getest zodat jij veilig en comfortabel kunt werken.

Klaar voor gebruik

Onze houtversnipperaars worden over de hele wereld worden verspreid en zijn zorgvuldig verpakt.

Wanneer de houtversnipperaar aankomt bij onze dealer kunnen zij de machine voor je in elkaar zetten, gebruiksklaar maken en bezorgen. Daarmee ben je volledig ontzorgd en kun je meteen aan de slag! Vraag je dichtstbijzijnde dealer naar de mogelijkheden. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de machine zelf af te halen.

GTM Professional levert ook diverse accessoires voor de houtversnipperaars en alle onderdelen zijn los verkrijgbaar voor een lange levensduur en een duurzame investering.