Wim V.

"Naarmate ik ouder word, merkte ik dat het steeds zwaarder werd om de opvangzak in de kruiwagen te deponeren.

Nu ik met de GTS600 werk kan ik de kruiwagen er gewoon onder zetten en hij spuit vanzelf vol of ik zet hem naast de bomensingel en spuit de snippers tussen de bomen.

Ik ben een zeer tevreden gebruiker!”

Anonymous

"Ik moet zeggen dat ik tevreden ben met de kwaliteit van de machine. Ik was eerlijk gezegd een beetje nerveus om te bestellen, omdat de markt een breed scala aan Chinese gadgets aanbiedt die niet allemaal de kwaliteit hebben van de machinebouw, maar ik werd zeker niet teleurgesteld.

Ondanks het land van fabricage is de machineconstructie heel netjes uitgevoerd. Ik werk dagelijks met verschillende metaalmachines voor mijn werk en zou het zelf niet beter gedaan kunnen hebben! De machine is ook krachtig genoeg en werkt snel. Hoewel het een vrij grote investering was, denk ik dus dat het apparaat zich vanzelf terugbetaalt."

M. Geets

“We hebben gisteren een boswilg gesnoeid en de takken met de GTS600E hakselaar verwerkt.

Hij hakselde goed, vlot en snel. De machine is goed hersteld en viel alleen stil als hij echt tot aan zijn grenzen werd belast.

Allen hartelijk dank voor de goede zorgen! Dit toestel gaat goed dienst doen! En met ondersteuning zoals ik in deze heb mogen ervaren gaat het nog lang meegaan ook!

Nogmaals dank voor de aangename samenwerking!”